Ayakkabı Fırlatma Oyunları'nda şampiyon Atakum Belediyesi oldu

Çankaya Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği Ayakkabı Fırlatma Oyunları final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Final müsabakalarının ardından Türkiye yetişkinler dalında birinciliği Samsun Atakum belediyesi kazanırken, Ankara Sarıyar Belediyesi ikinci, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ise üçüncü oldu. Çankaya Belediyesi kadın temizlik işçilerinden oluşan Yeşil Melekler takımı da Dostluk Turnuvası birinciliğini elde etti.

İzmir Seferihisar, Eskişehir Tepebaşı, Samsun Atakum, Nallıhan Sarıyar, Haymana Balçıkhisar, Çankaya Belediyesi Temizlik işçileri, Kültür-Sosyal ve Fen İşleri Müdürlükleri takımlarının katıldığı finallerin ardından şampiyon olan takımlara kupaları düzenlenen bir törenle Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık tarafından verildi.

Başkan Bülent Tanık, Ayakkabı Fırlatma Oyunları düzenleyerek mizahi bir spor dalı oluşturmak istediklerini dile getirerek, "Çankaya Belediyesi bu turnuvayla doğal ortamlarda spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacındadır." dedi. Tanık, gelecek yıllarda uluslararası düzeyde yapmak istedikleri oyunlara Ankaralıların çok büyük ilgi gösterdiğini ve deyim yerindeyse 7'den 70'e herkesin çok eğlenceli zamanlar geçirdiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber