Bursagaz'a ?En Övgüye Değer Çağrı Merkezi' ödülü

Bursagaz, 7. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında 100 koltuk altı En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde ?En Övgüye Değer Çağrı Merkezi' ödülünü aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu sene 7'ncisi gerçekleştirilen Türkiye Çağrı Merkezi ödülleri, gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Bireysel kategoriler dâhil olmak üzere, toplamda 13 farklı kategorinin yer aldığı ödül sürecinde, Türkiye'nin en iyi çağrı merkezlerinin belirlendiği En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde, ?100 Koltuk Altı En Övgüye Değer Çağrı Merkezi' dalında verilen tek ödülün sahibi Bursagaz oldu.

Ödülü alan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, bu sürece girmenin ve Türkiye'nin önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcı firmaları arasında yarışmanın kendileri için son derece önemli olduğunu, kurumsal mükemmellik yolunda kendini Avrupa Kalite Büyük Ödülü alarak kanıtlamış olan bir şirket olarak, bu alanda da kıyas alınacak olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Genel Müdür Tola, zoru başarmanın her zaman daha önemli olduğunu, özel dağıtım sektöründe yeni bir sinerji heyecanını yaşadıklarını ve ilerleyen süreçte bu alandaki başarılarını dünya klasmanında ispatlama yolunda sürdürülebilirlik uygulamalarını entegre edeceklerini dile getirdi.

Bursagaz, 2005 yılında ilk adımlarını attığı çağrı merkezi yapısını, Türkiye'nin en iyi çağrı merkezlerinin yer aldığı seviyelere taşımayı başardı. 2'si home agent ve 4'ü local agent olarak hizmet sunan toplam 6 müşteri temsilcisi ile Bursa halkına 444 11 33 nolu telefon aracılığıyla hizmet sunan Bursagaz Çağrı Merkezi, kuruluşundan bugüne geçen 7 senelik süreç içerisinde dünya standartlarında bir çağrı merkezi olma yolunda ilerliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber