Hoşgörü öğrencileri, belediye başkanına 2023 hayallerini yazdı

Osmaniye Hoşgörü Eğitim kurumları Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu öğrencileri, 2023'te nasıl bir Osmaniye hayal ettiklerini Belediye Başkanı Kadir Kara'ya mektupta anlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Kara, düzenledikleri ?Başkana Mektup' kampanyasına büyük ilgi gösteren Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.

Geleceğin büyükleri olan öğrencilere hitap eden Kadir Kara, kampanyanın kentteki tüm okullarda yürütüldüğünü, dereceye girenlere de 7 Ocak Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluş gününde ödül verileceğini söyledi.

Başkan Kara, mektupların kitap haline getirileceğini ve bu kitapların yapılması planlanan Kent Müzesi'nde sergileneceğini kaydetti.

Hoşgörü Eğitim Kurumları Müdür Yardımcısı Münir Cerrahoğlu da 2023 Osmaniye'nin inşasında öğrencilerin düşüncelerine yer verilmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Öğrencilerinin kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Cerrahoğlu, incelik gösterip okullarını ziyaret eden Belediye Başkanı Kara'ya teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber