Başkan Topbaş, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Topbaş, bayramların toplumları birbirine bağlayan önemli harçlar olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kurban ve Cumhuriyet Bayramları öncesi belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Topbaş, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye Sarayı'ndaki bayramlaşmada personelle teker teker tokalaştı. Bazı çalışanlar, bayramlaşmaya aileleriyle katıldı.

Kadir Topbaş, belediye çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bayramların toplumları birbirine bağlayan önemli harçlar ve ortak değerler olduğunu vurgulayan Topbaş, bayramların kırgınlıkları ortadan kaldıran, barış ve güzelliği insanlara hissettiren önemli zaman dilimleri olduğunu ifade etti. Bir yıl önce Van'da meydana gelen depremi hatırlatan Kadir Topbaş, ?Büyük depremde sıkıntıları ve üzüntüleri birlikte yaşamıştık. İBB olarak elimizden geldiği kadar oradaki yaraları sarmaya çalıştık. Erciş'in su ihtiyacını biz karşıladık? diye konuştu.

Topbaş, aşırı yağış sebebiyle sel felaketinin yaşandığı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde de 16 vatandaşın İBB ekipleri tarafından kurtarıldığı bilgisini verdi. Kadir Topbaş, belediye ekiplerinin buradaki hizmetlerinin sürdüğünü aktardı.

'KURBAN BAYRAMINDA KÖTÜ GÖRÜNTÜLERİN YAŞANMAYACAGINA İNANIYORUM'

İBB Başkanı Kadir Topbaş, belediye personelinin özverili çalışmalarıyla önemli başarılara imza attıklarını dile getirdi. Halkla iyi bir diyalog kurduklarını savunan Kadir Topbaş vatandaşların, belediye olarak yaptıkları uyarıları dikkate aldığını ve bunun kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Sözü Kurban Bayramı'na getiren Topbaş, ?İnanıyorum ki kurban kesimlerinde de bu kente yakışmayan, bir dini vecibe yerine getirilirken bir taraftan da eziyet ve azaba dönüşen ve çevreyi rahatsız eden görüntüler yaşanmayacak? dedi.

İBB çalışanlarının Kurban ve Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan Kadir Topbaş, ?İstanbullular mutlu olsun sağlıklı güzel bir bayram geçirsinler diye çalışıyoruz.? sözleriyle konuşmasını bitirdi.

ÖNCE EL ÖPTÜ SONRA HARÇLIK VERDİ

Kadir Topbaş, kendisiyle bayramlaşmaya gelen çalışanların çocuklarına özel ilgi gösterdi. Topbaş, bir çocuğun elini öptükten sonra çocuğa kendi elini öptürdü. Topbaş, bayramlaştığı bütün çocuklara harçlık verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber