'Çocuğumun katilini görmek istiyorum'

İzmir'in Karabağlar ilçesinde parkta oynarken nereden geldiği belli olmayan kör kurşunla hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut Ceylan'ın gözü yaşlı annesi Gülhan Ceylan, "Çocuğumun katilini görmek istiyorum.'' dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2012 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karabağlar ilçesinde 27 Ağustos'ta rastgele açılan ateş sonucu ölen Umut Ceylan'ın ailesi, katil zanlısını yakaladıkları için İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, zanlının az bir cezayla kurtulması halinde üzüleceklerini söyledi. Katil zanlısının yakalandığı haberini alan baba Umut ile eşi Gülhan Ceylan gözyaşlarına hakim olamadı. Zanlının acılarını dindirecek bir ceza almasını umduklarını söyleyen acılı baba Ceylan, ''Katil zanlısı kasten olmadığı gerekçesiyle çok cüzi bir cezayla kurtulursa çok üzülürüz. Silahsızlanmayla ilgili yasanın çıkması lazım.'' dedi.

Konuşmakta zorluk çeken anne Gülhan Ceylan da katil zanlısının tespit edildiği haberinin kendisini sevindirse de bunun çocuğunu geri getirmeyeceğini söyledi. ''Benim çocuğum halen yanıma gelmiyor. Bu habere sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Artık bu tip olaylar bitsin istiyorum'' diyen anne Ceylan, ''Ben 20 gün önce işe başladım. Her gün ablasının başına bir şey gelecek diye korkuyorum. Bu konuda bir yasa çıkmalı ve başka çocuklar artık ölmemeli.'' ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin, zanlının halen İzmir Açık-Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olduğunu hatırlatması üzerine de Ceylan, ''O insanla beni karşılaştırsınlar, onu görmek istiyorum. Çocuğumun katilini görmek istiyorum. Ona insan olmadığını söyleyerek yüzüne tükürmek istiyorum.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber