Gaziantep Emniyet Müdürü Aydın, çarşı pazar gezdi

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, bayram alışverişi yapılan bölgelerde esnafı ziyaret ederek güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürü Aydın, beraberindeki heyetle Gaziler, Almacı Pazarı, Bakırcılar Çarşısı ve Karagöz caddesini gezdi. Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirleri yerinde incelemek üzere esnafı ziyaret eden Emniyet Müdürü Aydın, "Bugün çarşı, pazar bilindiği gibi Kurban Bayramı nedeniyle kalabalık. Vatandaşların huzur ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için bir dizi asayiş ve güvenlik önlemi aldık. Arkadaşlarımızın almış olduğu tedbirleri yerinde görmek amacı ile dolaşıyoruz. Gördüğüm kadarı ile vatandaşlarımız Bayram alışverişlerini huzur içerisinde gerçekleştiriyor. İnşallah Bayram süresince yine halkımızın yoğun olduğu yerlerde ekiplerimiz devriyelerimiz görev yapacaklar" dedi.

Karayollarında da Bayram sonrası dönüşlerde vatandaşların uyarılması için kontroller yapıldığını hatırlatan Emniyet Müdürü Aydın, şöyle konuştu: "Trafik ekiplerimiz Bayram içerisinde bayramdan sonra dönüşleri takip etmek üzere vatandaşlarımızın huzur içerisinde Bayram geçirmeleri için görev yapacaklar. Vatandaşların bayramlarını kutluyorum. Kendilerine huzurlu Bayram diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber