Keçiörenliler, kurban kesim yerlerinden memnun kaldı

Keçiören Belediyesi'ne ait Ovacık'taki modern kurban kesim tesisleri sayesinde vatandaşlar kurban ibadetlerini rahat şekilde yerine getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kesimleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Ak, sıra bekleyen vatandaşların bayramını kutladı.

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık'ta kurulan modern mezbahane, bu yıl da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Uzman personeli ve modern ekipmanıyla hizmet veren mezbahane sayesinde vatandaşlar, kurban ibadetlerini rahat ve huzurlu bir biçimde yerine getirdi.

Keçiören Belediyesi'ne ait mezbahaneyi tercih eden vatandaşlar, daha önce sıra aldıkları için çok fazla beklemeden kurbanlıklarını kestirdi. Sistemli bir şekilde işleyen ve hızlı kesimin yapıldığı Keçiören Belediyesi Ovacık Kurban Kesim Tesisleri'nde hijyen kuralları en üst seviyede tutuldu. Saatte 180 kesimin yapıldığı tesislerde, bine yakın kurbanın kesimi yapıldı. Usta kasapların görev yaptığı mezbahanede, Keçiören Belediyesi tarafından özel olarak kurulan kurban taşıma ekibi de kesilen kurbanlıkların taşınması konusunda ücretsiz hizmet verdi. Veteriner hekimlerin gözetiminde yapılan kesim işlemleri sırasında hazır bekleyen sağlık ekipleri de etlerini parçalarken yaralanan vatandaşlara anında müdahale etti.

Kesim işlemlerini yerinde inceleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, sıralarını bekleyen vatandaşların bayramlarını kutladı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ak, mezbahane hizmetleri ile ilgili vatandaşların görüşlerini dinledi. Modern mezbahane ile istenmeyen görüntülerin yaşanmadığına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, iki bant olarak hizmet veren tesislerin, hızlı bir şekilde çalıştığını ve vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını söyledi. Keçiörenlilerin, Kurban Bayramı'nda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için tedbirleri aldıklarını kaydeden Başkan Ak, isteyen vatandaşların belediye tarafından belirlenen yerlerde de kesim yapabildiklerini ifade etti. Keçiören Belediyesi Kurban Kesim Tesisleri'ne gelen vatandaşlar da kendilerine sağlanan kolaylıklar nedeniyle Başkan Ak'a teşekkür etti.

Kesim için sıra bekleyen bir vatandaş, hizmetlerden memnun kaldıklarını belirterek, ?Bugüne kadar böylesine güzel ve modern hizmet veren bir tesis görmemiştik. Elimiz değmeden, dini vecibelere uygun, vekaletimiz alınarak kurbanımız kesildi. Çok memnun kaldık. Başkanımıza ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber