Baybatur: Manisa'da beş yıldan beri ak belediyecilik sekteye uğradı

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa'da beş yıldan beri ak belediyeciliğin sekteye uğradığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 20:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baybatur, Manisa'da belediye başkanlığını tekrar kazanarak ak belediyecilik hizmetlerini tekrar vermeye başlayacaklarını bildirdi.

AK Parti İl Teşkilatı'nda bayramlaşma, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Manisa Öğretmenevi'nde yapıldı. Burada konuşan Baybatur, teşkilat olarak seçimlere çok iyi hazırlandıklarını, hedeflerinin büyükşehir başta olmak üzere yeni kurulacak iki ilçe ve bütün ilçelerde belediye başkanlıklarını kazanmak olduğunu kaydetti. Gece gündüz bunun için çalışacaklarını aktaran Baybatur, ?Biz nefsimiz ve birilerini o koltuğa oturtmak için çalışmıyoruz. Milletimiz, ak belediyecilik hizmetini hakettiği için çalışıyoruz. Biz eşimizi, dostumuzu başkan yapmak için değil, hizmet için çalışıyoruz.? dedi.

Manisa'da bu dönemde belediye hizmetlerinin az ve yetersiz olduğunu herkesin gördüğünü savunan AK Parti İl Başkanı Baybatur, ?İster 2013 ister 2014 olsun, inşallah tekrar ak belediyecilik anlayışını getireceğiz. Arkadaşlarımızla bütün ilçeleriyle beraber Manisa'nın tepesinde AK Parti bayrağının dalgalandıracağız. İyi olacak, güzel olacak, çünkü niyetimiz hayır, akıbetin de hayır olacağına inanıyoruz. Biz hesabi çalışmıyoruz, hasbi çalışıyoruz.? diye konuştu.

Bayramlaşmaya AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurtta, İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla diğer partililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber