Doktorları hedef seçen haraç çetesi çökertildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2005 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Çapa Kan Merkezi'nin karşısında bulunan Bilgi Laboratuvarı'nın sahibi Doktor Handan Kayabaş, polise başvurarak bir haraç çetesi tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis, Kayabaş'ın bürosunun yakınında pusu kurdu. Kayabaş'tan haraç istemeye gelen Bişar Deliduman, Yılbay Özçelik ve Atanur Bulut, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şahısların ifadeleri doğrultusunda polis, şebeke lideri Ali Deliduman'a ulaşmak için çalışma başlattı. Deliduman, Arnavutköy'deki evine düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alındı. "Cinayet" suçundan 5 yıl cezaevinde yatan ve geçtiğimiz yıl tahliye olduğu öğrenilen Ali Deliduman da sorgulanmak üzere Yedikule Polis Merkezi'ne getirildi.

İsmi açıklanmayan bir doktorun da şebeke tarafından haraç istenerek darp edildiği öğrenilirken, şahıslarla birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Karakol çıkışında basın mensuplarına, hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu öne süren Deliduman, "Doktorlar bizi hedef seçti, biz onları değil. Herkes bir şeyler söylüyor. Biz de konuşacağız. Bu iddiaları ortaya atan benim karımdır. O doktor benim karımdır. Terk edilmeyi kendisine yediremedi. Bu nedenle bu iddiaları ortaya attı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber