Bakan Koç: Hangimizin göbeği daha büyük?

Haber Giriş : 02 Ekim 2005 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Antalya'ya gelen Rus heyetindeki turizmci Volçkov ile göbek yarıştırdı. Bakan Koç, ?Hangimizin göbeği daha büyük? Senin perhiz yapman lazım. Benim perhizim çok kolay, çünkü pazartesi başlıyor, salı bitiyor? dedi. Daha önce bir konuşmasında ?Rus turistler sonradan zengin olmanın görgüsüzlüğüyle çok harcar' diyen Bakan Koç, Rusya'dan gelen 9 kişilik Turizm Komitesi üyeleriyle Antalya'da bir araya geldi.

BAKAN DİYETİ BİR GÜN SÜRER

Bakan Koç, Senatör Victor E. Shudegov başkanlığındaki heyet onuruna 7 Mehmet Restoran'da bir yemek verdi. Yemekten sonra Rus heyetle hatıra fotoğrafı çektiren Koç, Rusnib Tur Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksander Aleksandroviç Volçkov'a dönerek, ?Hangimizin göbeği daha büyük? Senin perhiz yapman lazım. Benim perhizim çok kolay, çünkü pazartesi başlıyor salı sabahı bitiyor? dedi.

Rus turizmci Volçkov ise ?Ruslar perhiz sözünü içki bırakmak için kullanır. Bizim perhimiz çarşamba, cuma ve cumartesi günleri yapılır? diyerek cevap verdi. Rus turizmcinin sözleri üzerine, Bakan Koç kahkaha attı.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber