Yolda yürüyen gencin üzerine dördüncü kattan çanak anten düştü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, yolda yürüyen vatandaşların üzerine, şiddetli rüzgar sebebiyle bir binanın dördüncü katından çanak anten düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Omuzu çıkan bir kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çorlu'da yapımı tamamlanan Cumhuriyet Parkı'nın açılışı için Şinasi Kursun Caddesi'nden, parkın bulunduğu Havuzlar Mahallesi'ne doğru yürüyen vatandaşların üzerine bir binanın 4. katından çanak anten düştü. Şiddetli rüzgar sebebi ile bulunduğu yerden kopan çanak anten, 19 yaşındaki Serkan Ceylan'ın üzerine düşerek, omzunun çıkmasına sebep oldu. Çanak antenin düşmesi ile birlikte yere yığılan Ceylan, bir süre acılar içerisinde yerde yattı. Arkadaşları tarafından bir iş yerinin içerisine alınan Ceylan, burada yaklaşık yarım saat ambulansın gelmesini bekledi.

Olayın nasıl meydana geldiğini anlamadığını söyleyen Serkan Ceylan, "Vallahi hiç anlamadım. Yoldan geçiyorduk, rüzgardan dolayı aniden düştü. Bereket, kafama çarpmadı. Omuzumu oynatamıyorum." açıklamasını yaptı.

Serkan Ceylan, daha sonra olay yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, hastanın sağ omuzunda yumuşak doku travması oluştuğu, köprücük kemiğinde çıkık meydana geldiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı, gerekli muayene işlemlerinden sonra hastanın evine gönderildiği bilgisi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber