YAZSANBİR Ankara'da şiir şöleni düzenleyecek

Yazarlar ve Sanatçılar Birliği (YAZSANBİR) şiir şöleni düzenleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin önde gelen şairlerinin de katılacağı şiir dinletisi Niğde Tanıtım Günleri-2 kapsamında gerçekleştirilecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde 2 Kasım Cuma günü, 14.00-16.30 saatleri arasında düzenlenecek olan şiir şölenine Abdullah Satoğlu, Ali Akbaş, Bahadır Çelikbaş, Erdal Noyan, Erdal Sarı, Fikret Dikmen, Hafize Şahiner, Hasan Ariz, Hatice Yağmur, Hüseyin Kirişçi, Hüseyin Toşova, İbrahim Eryiğit, İsmail Özmel, Kibar Ayaydın, Mehmet Aycı, Mehmet Baş, Murat Soyak, Recep Garip, Osman Aytekin, Osman Baş, Sabri Özdağ, Serdar Şahin'in katılacağı bildirildi.

Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Başkanı Hayrullah Eraslan, "Geçen yıl da Ankara AKM?de şiir şöleni yapmıştık. Beğeni toplayan bu etkinliğimiz coşkulu ve bereketli geçmişti. Bu yıl da Yazarlar ve Sanatçılar Birliği olarak ülkemizin önde gelen şairleriyle şiir dinletisini gerçekleştireceğiz. Bu programımıza bütün şiir dostları davetlidir." dedi.

Bu sene 1-4 Kasım arasındaki Niğde Tanıtım Günleri'ne; Niğde Valiliği, Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Üniversitesi, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, Niğde Ticaret Borsası, Niğde OSB Başkanlığı, Niğde Dernekler Federasyonu ve Başkent Niğde Vakfı destek veriyor. Niğde Tanıtım Günleri, organizasyonun 2. gününde YAZSANBİR şiir şöleni gerçekleştirecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber