OGİAD üyeleri Mısır'a gidiyor

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Mısır'da 'Ticaret ve Yatırım Forumu' düzenleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dernek Basın Sözcüsü Ukayl Kılıç, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından desteklenen Ticaret ve Yatırım Forumu'nu düzenlemek üzere işadamlarıyla birlikte 7 Aralıkta Mısır'ın başkenti Kahire'ye hareket edeceklerini söyledi.

Mısır gezisi hakkında bilgi veren Kılıç, ağırlıklı imalat olmak üzere, inşaat, tekstil, hazır giyim, sağlık, tarım, gıda, otomotiv, plastik, doğalgaz, orman ürünleri ve mobilya sektöründeki işadamlarımızla birlikte 7-11 Aralık tarihleri arasında Mısır'da olacaklarını belirtti.

Kahire ve İskenderiye şehirlerindeki ticaret odalarında ikili iş görüşmeleri yapacaklarını dile getiren Kılıç, ?Başkonsolosluğumuzu ziyaret edip ticari ataşemizle toplantılarımız olacak. Ayrıca işletmeler de ziyaret edilecek. Amacımız, işadamlarımızın ihracata dönük yatırımlarını arttırmak, şehrimize döviz girdisi sağlamak. Bununla birlikte üyelerimizin 85 milyon nüfusa sahip Mısır'ın ticari potansiyelini değerlendirerek Ortadoğu pazarında yer almasını istiyoruz.? diye konuştu.

Programı Kahire'de bulunan TUSKON temsilciliği vasıtasıyla organize ettiklerini kaydeden Kılıç, ?Mısır'da karışıklığın azaldığını ve düzenin sağlandığını biliyoruz. Bu durumu fırsata dönüştürmeliyiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber