Fadıloğlu: 1+1 konutlar dar gelirli ailelerin hayatını değiştirdi

Gaziantep'in Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan 1+1 konutların dar gelirli ailelerinin hayatını değiştirdiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fadıloğlu, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve devam eden projeleri görsel sunum eşliğinde muhtarlara anlattı. Şehitkamil Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 1+1 konutların dar gelirli ailelerin hayatını değiştirdiğini söyleyen Fadıloğlu, insanların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla ev konutlara ilave olarak aile merkezi, oyun alanları ve otoparklar yaptırdıklarını belirtti. Konutlarda yaşayan aileleri zaman zaman ziyaret ettiğini dile getiren Fadıloğlu, vatandaşların dairelerden ve sosyal donatı alanlarından çok memnun olduğunu ifade etti.

Kendi enerjisini üreten tek belediye olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Fadıloğlu, ?Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak amacıyla göreve geldiğimiz günden bu yana ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde çok sıkı çalışmalar yapıyoruz. Dar gelirli ailelerin temiz, kaliteli ve sosyal donatısı olan konutlarda yaşamalarını sağlamak adına 1+1 daireler yaptık. Yaptığımız evler normal 1+1 dairelerden çok farklı olmakla beraber daha geniş ve kullanışlı. İlklere imza atan belediyemiz Dülük'e kurduğu güneş panelleri ile kendi enerjisini üretiyor. Dülük Tabiat Parkı ile birçok alan bu güneş panellerinde üretilen elektrikten enerji alıyor. Vatandaşlarımızdan alınan kaynakları heba etmemek için bunlara benzer birçok proje hayata geçirdik. Bizler vatandaşımızın hizmetkarıyız. Bu makamlara hizmet almaya değil en iyi hizmeti vermeye geldik. İnşallah bundan sonraki süreçte de ekip arkadaşlarımızla birlikte ilklere imza atmaya devam edeceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber