Şehit ailelerine Çanakkale Şehitliği ücretsiz gezdirilecek

Çanakkale'de bir tur şirketi, Türkiye genelindeki şehit ailelerine Çanakkale Şehitliği'ni ücretsiz gezdirip misafir etme kararı aldı. Gaziler ve ailelerine ise yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RSL Turizm Ticaret Ltd.Şti., bünyesindeki Grand Eceabat Otel ve Park Eceabat Otel'de tam pansiyon olarak bir hafta önceden rezervasyon yaptırmak kaydıyla şehitlerin anne, baba, eş ve çocuklarını ücretsiz gezdirip konaklatacağını açıkladı. Şirket ayrıca kontenjan kapsamında gaziler, onların anne, baba, eş ve çocuklarına yüzde 50 indirim uyguluyor. Şirketten yapılan açıklamada, ?Millî mücadelemizin temel moral kaynağı olan ve cumhuriyetimizin önsözü niteliğindeki Çanakkale destanını yazan, manevi anlamda vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un ifadesiyle Bedr'in aslanlarına eşdeğer kabul ettiğimiz Çanakkale şehitleri başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da vatanın bölünmez bütünlüğünü kanlarıyla tescil eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize acizane bir vefa ifadesi olarak böyle bir karar aldık. Ayrıca yine şirketimiz hizmetleri arasında sunulan başta şehitlik turu olmak üzere bütün yerli ve yabancı turlarda, yine aziz şehitlerimizin anne, baba, eş ve çocuklarına yüzde 20'lik kontenjan kapsamında ücretsiz, gazilerimize, gazilerimizin anne, baba, eş ve çocuklarına yüzde 50 indirimli hizmet sunulacaktır.? denildi.

Şirket, söz konusu gezi programlarını, Şehit Aileleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneği ile koordineli yürütüyor. Şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri, bu dernekler vasıtasıyla bilgi sahibi olabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber