Çorum'da bağ evlerine giren hırsızlar yakalandı

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda 18 bağ evini soyan hırsızlar yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyetten yapılan açıklamaya göre Ayarık ve İçeri dere mevkiinde bulunan bağ evlerinin, yaklaşan kış mevsimi dolayısı ile kullanılmadığını belirleyen hırsızların evlerin ve müştemilatlarının kapı veya pencerelerinin kırıldığı açıklandı.

Alınan bir istihbaratı değerlendiren ekipler, çalınan malzemeleri bir iş yerine satmak isteyen hırsızlara operasyon düzenledi. Suçüstü yakalanan İ.A., E. B., E.Ö., H. İ., A.T. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan açıklama da şunlar belirtildi: ''Şüphelilerin araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda ev eşyası, yiyecek maddesi, temizlik maddesi, bir adet tüfek ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Emniyet müdürlüğümüz sorumluluk bölgesinde 18 farklı bağ evinden, 10 tanesinin ise jandarma bölgesinde bulunan bağ evlerinden çalınan malzemeler olduğu tespit edilmiştir. Şahıslar hakkında 'konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme ve bağ evinden hırsızlık' suçlarından haklarında düzenlenen soruşturma ile birlikte adli mercilere sevk edilmiş olup, olayların şüphelilerinden İ. A, E. B, E. Ö, H. İ tutuklanmıştır. ''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber