Vakfıkebir MYO'da 'Kendi İşini Kurma Rehberi' konulu seminer

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından öğrencilere yol göstermek amacıyla 'Kendi İşini Kurma Rehberi' konulu seminer düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu (MYO) konferans salonunda düzenlenen seminere Trabzon Müstakil Sanayici- İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Hanifi Mahitapoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Sunum konuşmasını öğretim görevlisi Yüksel Keleş'in yaptığı seminer süresince bir fikrin işe nasıl dönüştürülmesi gerektiği konusundaki fikirlerini öğrencilerle paylaşan Mahitapoğlu, genç girişimcilere ayrıca çeşitli tavsiyelerde de bulundu. Katkılarından dolayı Mahitapoğlu'na Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Gülay Çizgici Akyüz tarafından plaket takdim edildi. Öğrenciler ise kendilerini aydınlattığı ve değerli fikirlerini paylaşmasından dolayı teşekkür etti. Seminere öğrencilerin yanı sıra öğretim görevlileri de katıldı.

Öğrenci odaklı eğitimi kendilerine hedef seçtiklerini belirten Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu yönetimi, bu tür eğitici ve sosyal aktivitelerin bundan sonra da aralıksız süreceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber