Ödemiş Emniyeti, altın dolandırıcılarına göz açtırmadı

Ankara'dan İzmir'in Ödemiş İlçesi'ne gelerek 5 ayrı sarrafa sahte altın satarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 3 kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre, bir süre önce Ankara'dan Ödemiş'e gelen M.K. (43), Y.Ü. (42) ve F.D. (38) adlı üç şahıs, ilçedeki kuyumcuları ziyaret ederek kolye, kolye ucu ve isimlik gibi sahte altından yapılmış ziynet eşyalarını gerçekmiş gibi sattı. Dolandırıldığını farkeden kuyumcuların ihbarı üzerine harekete geçen Ödemiş polisi, 3 kişilik şebekeyi ele geçirmek için araştırma başlattı. Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu, cuma günü bu üç şahısın 06 DP 7646 plakalı araçta oldukları ve kendilerine yeni kurbanlar aradıklarını belirlendi. Durdurulan araçta yapılan aramada çok sayıda sahte ziynet eşyası bulunurken, her üç şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.

Polis yetkilileri, gözaltına alınan M.K., Y.Ü. ve F.D.'nin sorgulamalarının tamamlandığını, adli mercilere teslim edildiklerini bildirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber