Avm'lerdeki çanta hırsızlığı kamerada

İstanbul'da çeşitli alışveriş merkezlerinde ve kafelerde gözüne kestirdikleri kadınların çantalarını çalan 1'i kadın 2 kişi yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadının alışveriş merkezlerinde yaptığı hırsızlık anları güvenlik kameralarına kaydedilirken, park park halindeki araca çarptıktan kaçan hırsızın araç sahibi tarafından dövülerek hastanelik edildiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da alışveriş merkezlerinden ve kafelerden hırsızlık yapan Volkan Y. ile Gönül K. (26), bir hırsızlık olayının ardından araçlarıyla kaçmak istedi. Ancak sarhoş olan Volkan Y., gece saat 03.30 sıralarında aracıyla park halindeki başka bir araca vurup kaçtı. Durumu fark eden araç sahibi şüphelilerin peşine düştü. Yaklaşık üç saat şüphelileri kovalayan vatandaş, Beyoğlu Kasımpaşa'da yakaladığı Volkan Y.'yi döverek hastanelik etti. Bu olayın ardından yakalanan zanlılardan Gönül K. emniyete götürülürken, dayak yiyen Volkan Y. ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çantaları çalınan A.S. (25), E.A. (37), A.Y. (36) isimli 3 kadın zanlıları teşhis etti.

Öte yandan, iki şüphelinin alışveriş merkezlerinde yaptığı hırsızlıkların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Zanlılar olayı gerçekleştirdikleri mekana ayrı ayrı geldikleri olayı gerçekleştirdikten sonra da beraber ayrıldıkları kaydediliyor. Bir başka görüntüde ise bayan şüpheli girdiği kafede çantaya yaklaşıyor. Çantayı aldıktan sonra olay yerinden uzaklaşıyor.

Emniyette işlemleri tamamlanan Gönül K. adliyeye sevk edilirken, Volkan Y.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber