Kayseri ve Kütahya'da okul servisi kaza yaptı: 8 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, öğrenci taşıyan servis aracı ile kömür yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 öğrenci yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Tavşanlı-Balıkesir yolu Dumlupınar Meslek Yüksekokulu Kavşagı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Harun Bostancı idaresindeki 43 AL 624 plakalı kömür yüklü kamyon, Tunçbilek Beldesi istikametinden gelerek , Tavşanlı istikametinden Üniversite'ye giden özel bir pansiyona ait öğrenci servisi şoförü Halil Cinkılıç'ın kullandığı 43 HE 456 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada, üniversite öğrencileri Fatih Karakaş, Melih Ataman, İlkcan Satık, Emirhan Özkan yaralandılar.

Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavci altına alındı.


KAYSERİ'DE OKUL SERVİSİ KAZA YAPTI: 4 YARALI

Kayseri'de yaşanan kazada kazaya karışan taraflar, kazayı bıraktı ve tartışmaya başladı.

Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Yavuz Selim Caddesi üzerinde okul servisinin de karıştığı kaza meydana geldi. A.A.C. idaresindeki 38 S 0237 plakalı okul servisi ile F.Ç. idaresindeki 38 FC 533 plakalı aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza sonrası taraflar arasında gerginlik yaşandı. Okul servisi sürücüsü A.A.C., karşı tarafın haksız olduğunu ifade ederek, 38 FC 533 plakalı aracın sürücüsü ile tartıştı. Tartışma polis ekiplerinin araya girmesi ile büyümedi.

Okul servisinde öğrenci olmaması sevindirirken kaza sonrası yaralanan A.A.C., D.Ç., A.Ç ve E.Ç. ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber