Sedefçi: Allah'ın adaletini gördük Hanefi Avcı şu an nerede ben neredeyim

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, eski emniyet müdürü Hanefi Avcı hakkında açtığı tazminat davasını kazandığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hanefi Avcı denilen emniyet müdürüne tazminat ve ceza davası açtığını belirten Sedefçi, bunlardan bir tanesinin sonuçlandığını ceza davasının da devam ettiğini kaydetti.

Sedefçi, ?Tazminat davası sonuçlandı. Tazminat davasının gerçek kararı var şu an elimde. Aslında bu basit bir olay değil. Bu olay ulusal basına yansımadı. Hanefi Avcı'nın insanları nasıl kötüleyip, nasıl ölülere basarak yükseldiğinin somut ifadesi. Hanefi Avcı suçlu yaratan, suç olmayan yerde suç yaratan, suçu ve suçlu üreten bir adamdı. Bana bunu yaptı resmen. Ve mahkeme kararıyla bu ayan beyan belli oldu.? dedi.

Hamdi Sedefçi, ?İnancım odur ki, Hanefi Avcı hayatı boyunca suç üreterek, suç yaratarak, yarattığı suçla kendisini bir araya getiren insandır. Mahkeme kararı bunun bir göstergesidir. Bunu Ahmet Hakan'a mail olarak yollayacağım. Hanefi Avcı'nın görünen tarafını değil, görünmeyen tarafını öğrenmiş olsun. Sonuçta adalet yerini buluyor. Ben adalete güveniyorum. O konuda hiçbir endişem yok. Hanefi Avcı beni öldürüp, üzerime basarak yükselmek istedi. Allah'ın adaletini gördük. Hanefi Avcı şu an nerede, ben neredeyim.? şeklinde konuştu.

Avcı üzerinden kendi partililerine seslenen Sedefçi, ?Benim partililerim de ölümü bekleyerek bir yerlere gelmek istiyorlarsa akıllı olsunlar, çarpılmasınlar, Allah'ın adaleti o kadar büyük ki, birini kötüleyerek bir yerlere gelmek istiyorsan sobanın büyüğünü yiyorsun. Allah her şeyi biliyor. Tokadın en büyüğünü atıyor o insanlara.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber