Demirhan ailesi, oğullarının ölümünün araştırılmasını istiyor

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde ikamet ve 11 Ekim tarihinde Ahmetbeyli'de denizde cesedi bulunan ve intihar ettiği ileri sürülen Hilmi Demirhan'ın babası, oğlunun intihar ettiğine inanmıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oğlunun boğulduğu yerin 2 metre derinlikte olduğunu ve yüzmeyi bildiğini dile getiren baba İbrahim Demirhan, olaydan sonra iddia edildiği gibi bir ailevi sorunlarının bulunmadığını, olayın aydınlığa kavuşması için Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporu beklediğini söyledi.

Olay, 4 hafta önce Ahmetbeyli'de meydana gelmiş, denizde avlanmakta olan balıkçılar suda yüzen bir cisim gördüklerini belirterek Jandarma'ya haber vermişti. Olay yerine gelen balık adamlar sudaki cesedi çıkarmışlar, kimliğinin Hilmi Demirhan olduğunun belirlenmesi üzerine de acı haber verilmişti. Cesedin suda 12-18 saat kaldığı belirlenmiş ve olayın intihar olabileceği belirtilmişti.

Oğlunun intihar edecek bir sebebinin bulunmadığın belirten baba İbrahim Demirhan ise, canına kıydığına inanmadığını ifade etti.

"DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI"

Baba Demirhan, olayı işyerinde haber aldığını belirterek, ?Eşim beni arayarak, Jandarma'nın aradığını, aramamız için bir telefon numarası bıraktığını söyledi. Ben de Jandarma'nın numarasını aradım. Bana, 'Başınız sağ olsun, oğlunuzu vefat etti' dediler. Yığıldım kaldım oraya? dedi.

Oğlunun kaybolduğundan haberinin olmadığını belirten acılı baba, ?Çalıştığı işyerine 3 gündür gitmiyormuş ve bunu bana haber vermediler? diye konuştu.

İntihar etmeyi gerektirecek kadar büyük herhangi bir sorunlarının bulunmadığını belirten İbrahim Demirhan, ?Ben çalıştığı işyerinde devam etmesini istemiyordum. Tek sorunumuz buydu ve ailevi sorunumuz da yoktu? dedi.

Sakinleştirici iğnelerle ayakta durduğunu, bütün hayatının karardığını belirten Demirhan, cesedin bulunduğu yerin derinliğinin 2 metre olduğunu, oğlunun yüzme bildiğini ve bu derinlikte boğulmuş olamayacağını dile getiren İbrahim Demirhan, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporu beklediklerini, sonuna kadar araştırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber