Gülveren Lisesi'nden Başkan Akgül'e teşekkür plaketi

Ankara Mamak Belediyesi, ilçedeki okulların asfaltlanmasından istinat duvarına, tel örgülerinden çevre düzenlemesine kadar tüm eksikliklerinin giderilmesi için belediyenin imkânlarını seferber ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gülveren Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e, okula sağladığı destekten dolayı teşekkür plaketi verildi. Gülveren Lisesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik proje ekibi hazırladıkları ve okullarına yapılmasını istedikleri spor kompleksi projesini Akgül'e sunarak destek istedi. Projeyi inceleyen Akgül, "Okullarımızın eğitim kalitesinin artması ve öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmesi için araç gereçten, çeşitli malzeme yardımına, spor alanları yapımından çevre düzenlemesine kadar imkânlarımız ölçüsünde eğitime desteğimiz devam edecek." dedi.

Gülveren Lisesi'nde düzenlenen programa Akgül'le beraber Meclis Üyeleri Osman Koçyiğit, Turan Cansu, Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ, Mustafa Orhan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Durlanık katıldı. Etkinlikte Mamak Belediyesi'nin Gülveren Lisesi'nde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Başkan Akgül'e teşekkür plaketi sunulurken, Gülveren Lisesi mezunu olan Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ'a da plaket verildi.

Öğrencilerin yanı sıra mahalle sakinlerinin de faydalanabileceği bir spor kompleksi yapılmasını istediklerini belirten Öğrenci Konseyi Başkanı Ufuk Koşmaz, "Başkanımıza okulumuza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Başkanımızdan hem biz öğrencilerin hem de anne-babalarımızın faydalanabileceği spor kompleksi için destek istiyoruz." dedi.

Gerekli incelemelerde bulunularak, projenin değerlendirileceğini belirten Akgül, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz gençlerin eğitimlerine yaptığımız destek Türkiye'nin geleceğine yaptığımız yatırımdır. 20 yıl sonra sizlerin arasından da ülkenin geleceğine yön verecek yöneticiler çıkacak." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber