Ege İhracatçı Birlikleri'nden üyelerine dış ticaret eğitimi

İzmir'de Ege İhracatçı Birlikleri tarafından ihracat artışı için gerçekleştirilen etkinliklerden olan eğitim ve seminer faaliyetlerine bir yenisi daha ekleniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu amaçla düzenlenen 'Modüler ve Entegre Dış Ticaret Eğitimi' 14 Kasım?14 Aralık 2012 tarihleri yapılacak.

Her sene sonunda ihracatçı firmaların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekillendirilen ve son 3 sene içerisinde sayısı 100'ü geçen eğitim ve seminer faaliyetlerine 7 bin 500'ün üzerinde katılım sağlandı.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, dış ticaret eğitim programının 9 gün süreceğini bildirdi. Eğitim beklenti analiz sonuçlarına göre en çok tercih edilen programın ?Dış Ticaret Eğitim Programları' olduğu ifade eden Türkmenoğlu, eğitimin bilgilerini güncellemek isteyen ihracatçı firmalar için önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Eğitimin yöneticileri ve çalışanlarına, dış ticaret yapmak isteyen, bu nedenle kendisini geliştirme ihtiyacı duyanlara, dış ticarete ilişkin bilgi edinmek isteyen üniversite öğrencilerine, dış ticaret yapan firmalarda çalışmak isteyenlere, mevcut işi dış ticaret olmasa da kendisini bu konuda geliştirmek isteyenlere yönelik olacağını aktaran Türkmenoğlu, ?14 Kasım?14 Aralık 2012 tarihleri arasında 9 sürecek eğitim, EİB hizmet binası 7. kat konferans salonunda gerçekleştirilecek. 'Modüler ve Entegre Dış Ticaret Eğitimi'nin yararlı olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Türkmenoğlu, programa ilişkin başvuru ve katılıma ilişkin detaylar için Ege İhracatçı Birlikleri Eğitim Şubesi ile iletişime geçilmesi gerektiğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber