ADASO'dan Emniyet Müdürü Gürkan'a ziyaret

Adana Sanayi Odası (ADASO) Meclis Başkanı Ahmet Kardeşler ve Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Kavlak, Civan Serintürk, Kurtuluş Kaynak ve Genel Sekreter Gazi Yılmaz'ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan ADASO Başkanı Sadi Sürenkök, ziyaretin yoğun programlardan dolayı gecikmeli gerçekleştiğini vurguladı ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a görevinde başarılar diledi. Huzur ve güvenliğin toplumun vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu belirten Sürenkök, ?Sanayiciler olarak güvenlikli ortamın sürmesi için üzerimize düşen sorumluluğu almaya, bu konuda katkı ve desteği vermeye hazırız.? dedi.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da Adana Sanayi Odası yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adana'nın güvenlik algısı sorunu bulunmadığını belirten Gürkan, kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak istediklerini bildirdi. Gürkan, ?Herkesin mutlu olacağı, güvenlikli Adana için herkesin görüşlerini ve desteğini almamız gerekiyor. Mutlaka herkes üzerine düşen sorumluluğu almalıdır. Daha güvenlikli bir Adana'yı elbirliğiyle oluşturmalıyız.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber