Sivas'ta 53 kilo esrar yakalandı

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü işle ilçe emniyet müdürlükleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu son bir haftada çok sayıda uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, Gürün ve Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 farklı olayda toplam 53 kilo 627 gram kubar esrar, 2 kilo 190 gram toz esrar ve 73 adet uyuşturucu ecstacy hap yakalandı. Olaylarla ilgili M.Ç., H.K, Z.K., A.T.K., L.E., V.K., M.Ş.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi. Öte yandan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ise 82 bin 656 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği kaydedildi. Piyasa değeri 250 bin TL olan kaçak sigaraları araçları ile taşıyan A.M., A.Ö, M.T., M.T., M.N.Y., M.T., K.T., E.K., O.Ö., Y.G., A.N., Ö.A., F.K.'ye adli işlem yapıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, insanlık suçu olan uyuşturucu suçlarına karşı mücadeleye ve toplum sağlığını tehdit eden, terörün finansal kaynaklarından biri olan kaçak sigara suçlarına karşı mücadeleye devam edileceği vurgulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber