Evden yükselen kötü kokunun sebebi araştırılınca cenazesi bulundu

Kağıthane'de yaklaşık 6 ay önce eşinin cenazesini bebek arabasıyla taşırken görülerek cinayet şüphesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan yaşlı adam, hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaşlı adamın cenazesi, evden yükselen kötü kokunun sebebi araştırılınca bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Kağıthane'de bir gecekonduda yaşayan K.K. (81) yaklaşık 6 ay önce ölen eşi M.K'yi battaniyeye sararak bebek arabasıyla taşımış ve bunun üzerine cinayet şüphelisi olarak polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Yaşlı adam, eşini kendisinin öldürmediğini, eceliyle öldüğünü iddia etmişti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yaşlı kadının eceliyle öldüğü belirlenmiş ve yaşlı adam serbest bırakılmıştı.

Bugün yakınları tarafından ziyaret edilen yaşlı adamın evinden gelen kötü kokular nedeniyle durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiğinde cesetle karşılaştı. Bir süre sonra eve gelen yaşlı adamın yakınları, cenazenin K.K.?ya ati olduğunu tespit etti. Cenaze aracıyla gelen eve gelen görevliler, kötü koku nedeniyle yaşlı adamın cenazesini dışarıya çıkartamadı. Daha sonra olay yerine çağrılan belediye temizlik işçileri de kötü kokuyu bahane ederek eve girmedi. Duruma tepki gösteren bir vatandaş, ?Bayramın son günü gelip gördüm bir hafta on gün önce yattığı yerde ölmüş. Koku nedeniyle kimse cenazeyi alamıyor. Bırakıp gittiler. Cenaze aracı geldi alamadılar. Çöpçüler geldi alamadı. Cenaze ortada kaldı. Daha öncede karısı böyle ölmüştü. Korkmuş kimseye söyleyememiş cenazeyi atmak istemiş atarken polise yakalanmış. Şimdi cenaze ortada kaldı. İstanbul'un göbeğinde böyle bir rezalet yok? dedi.

Vatandaşın şikayetlerine sinirlenen cenaze nakil aracı sürücüsü, kendilerinin burada olduğunu ancak cenazeyi taşımaya kimsenin yardım etmediğini söyleyerek tepki gösterdi.

Daha sonra polis memurlarıyla birlikte maske takan vatandaşlar, eve girerek cenazeyi dışarı çıkardı. Yaşlı adamın cansız bedeni, vatandaşlar tarafından cenaze aracına kondu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber