Esnafa, polis ve zabıtadan güvenlik kamerası takın tavsiyesi

Emniyet güçlerine büyük bir fayda sağlayan, insanları suç işlemekten caydıran güvenlik kameralarının kullanımı her geçen gün artıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği ekipleri ile Belediye Zabıta ekipleri, Çorlu Atatürk Meydanı'nda bulunan esnafı ziyaret ederek, meydana gelebilecek olaylara karşı iş yerlerinin dışına güvenlik kamerası taktırmaları tavsiyesinde bulundu.

Çorlu Şinasi Kurşun Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret eden polis ve zabıtalar, iş yeri sahiplerine güvenlik kameralarının başta hırsızlık olmak üzere birçok olayın aydınlatılmasında çok faydalı olduğunu belirterek, kamerası olmayanlara kamera takmalarını tavsiye etti.

İşyeri sahiplerinden Ahmet Taşçıoğlu, ?"Yapılan uygulama çok güzel, kameralar insanlar üzerinde caydırıcılık etkisi meydana getiriyor. Yapılan bilgilendirme için polislere ve zabıta ekiplerine teşekkür ederim. Bizim içeride kameralarımız var, dışarıya da bir tane takacağız."' dedi.

Ekipler, ilk etapta Atatürk Meydanı ve çevresinde bulunan yaklaşık 400 işyerine bilgilendirme yapılacak. Büyük pasaj ve AVM'lerde ise bilgilendirme, ilgili yerin yönetimlerine yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber