CBÜ öğrencileri robot yarışmasından üç ödülle döndü

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde düzenlenen Iztech Roboleague Robot Yarışması'na katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi Robot Teknolojileri Kulübü üyeleri üç ödül kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 17:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencileri Ediz Ağarer, Osman Demirci, H.Anıl Dinçeröz ve Selahattin Alpcan Ağaya'dan oluşan kulüp üyeleri ve sorumlusu Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Süleyman Murat Bağdatlı, CBÜ Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'yi ziyaret etti.

"Çizgi İzleyen Robot" kategorisinde birincilik ve ikincilik, "Arazi" kategorisinde birincilik alan kulüp hakkında bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Bağdatlı, ekibin ilk defa katıldığı kategorilerde aldığı derecelerin gurur verici olduğunu söyledi. Bağdatlı, ?Farklı kategorilerde yeni robotlarla başarılarımızı devam ettirmek istiyoruz. Özellikle Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerinin katılımlarıyla kulübümüz daha da güç kazandı. Ekibimiz, Manisa Organize Sanayi Bölgesi ve İzmir'de bulunan firmaların da dikkatini çekti ve özellikle yarışmalarda öğrencilerimize birçok teklif geldi.? dedi. Rektör Pakdemirli de Yrd. Doç. Dr. Bağdatlı ve kulüp üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber