Suriye jetleri sınırı bombalamaya devam ediyor

Jetlerin bombalama anı kameralara takılırken, şarapnel parçalarının Ceylanpınar'da bazı noktalara isabet ettiği iddia edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suriye hava kuvvetlerine ait savaş uçakları, Türkiye-Suriye sınırının sıfır noktasına tekrar bomba yağdırmaya başladı.

Sınır hattındaki Haseki vilayetine bağlı Rasulayn bölgesinde, saat 09.50 sularında başlayan bombalama sonucu büyük bir bulut etrafa yayıldı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde büyük bir şiddetle hissedilen bombalama nedeniyle halk sokağa çıkmadan korku içinde evinde bekliyor.

Suriye jetleri sınırı bombalamaya devam ediyor

Suriye ordusu ile muhalif güçler arasında sınırda çatışmalar yoğunlaştı. Bugün Suriye'den kalakan iki jet sınıra bamba yağdırdı. Jetlerin bombalama anı kameralara takılırken, şarapnel parçalarının Ceylanpınar'da bazı noktalara isabet ettiği iddia edildi.

Suriye ordusu ile muhalif güçler arasında Suriye'nin Haseki şehrine bağlı Resulayn ilçesinde çatışmalar devam ediyor. Resulayn ilçesini Haseki şehrine bağlayan köprü muhaliflerce havaya uçuruldu. Esed birlikleri ise muhalifleri havadan vurmaya devam ediyor. Jetler muhaliflere bomba yağdırdı. Ceylanpınar'da da hissedilen bombardıman vatandaşların korkuya kapılmasına neden oldu. Emniyet birimleri ise vatandaşın sınır bölgelerinden uzaklaşması için aralıksız uyarıda bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber