'Kapalı' Taksim'den haberler

Taksim'in yayalaştırılması projesi nedeniyle bazı alanların trafiğe kapatılmasına vatandaşlar kendine özgü yöntemlerle çare buldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kapalı olan alanlardan geçemeyen öğrenciler, seyyar satıcılar ve vatandaşlar kimi yerlerde bariyerlerin üzerinden atlıyor, kimi yerlerde ise açılan deliklerin arasından seyyar satıcılar servis yapıyor.

Tarlabaşı Bulvarı ile Cumhuriyet Caddesi yönlerindeki trafiğe kapalı alanlar bazı vatandaşların ulaşım konusunda engelleri oldu. Duraklara ulaşmak ya da başka bir alana geçmek için kapalı alanların kenarındaki ahşa bariyerleri aşmak zorunda kalanlar ilginç görüntüler oluşturdu. Özellikle öğrenciler önce kendileri bariyeri aşarak diğer tarafa geçip ardından çantalarını karşı tarafa atıyor. Kimi zaman tehlikeli durumlar oluşturulmasına karşın çocuklar aynı yöntemi sürdürüyor.

Trafiğe kapalı alan içinde çalışan işçiler de dışarı ile iletişimi sağlamak için ahşap bariyere açılan bir deliği kullanıyor. Seyyar satıcılar işçiler için çay, simit servisini bu şekilde yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber