Gaziantep'te Enerji Zirvesi düzenlenecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Sürdürülebilirlik Akademisi' işbirliği ile bölgede ilki düzenlenecek ?Gaziantep Enerji Zirvesi' 14 Aralık Cuma günü Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zirve ile sürdürülebilir kalkınma yolunda Gaziantep`in yeni yatırımlar için potansiyel olanakları, geleceğe yönelik vizyonu ve bölgedeki rolünün paylaşılması hedefleniyor. Zirvede Gaziantep`teki küçük ve orta ölçekte işletmeler için yol haritaları, enerji verimliliğinde karlılık konusu, teşvikler, düzenlemeler, yatırım ve yaptırımlar yer alacak. Zirve ile ilgili açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, ?Enerji Zirvesi, gelişen kentimizin enerji dalında gerçekleştirdiği ?Ekolojik Kent Projesi', ?İklim Eylem Planı' ve daha birçok başarılı projenin tanıtımını yapmak, bu projeleri enerji konusundaki sektör temsilcileri ile buluşturmak, Gaziantep'in enerji hedeflerini oluşturmak, konu ile ilgili yeni teşvikler hakkında bilgi vermek amacıyla düzenleniyor? şeklinde konuştu.

Zirveye, enerji konusunda bakanlık, özel sektör ve derneklerden karar vericiler, uzmanlar ve ilgili tüm taraflar katılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber