ilginç kazada genç sürücü öldü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kızıklı köyüne yolcu taşıyan köy otobüsünün sürücüsü Ahmet Güner (28), seyir halinde iken karşıdan gelen traktörün römorkunun açılan kasasının göğsüne saplanması sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akşam saatlerinde yaşanan kazada, köy otobüsü ile birlikte bir de sigara dağıtım aracı hasar gördü. Edinilen bilgiye göre akşam saat 18.30 sıralarında Burhaniye santral garajından aldığı yolcular ile Kızıklı'ya gitmek üzere yola çıkan Ahmet Güner yönetimindeki 10 RU 880 plakalı otobüse, ilçe çıkışında karşıdan gelen Cengiz Çakır yönetimindeki 10 Z 0312 plakalı mısır silajı yüklü traktörün römorkunun açılan kasası saplandı. Otobüsün ön camından içeri giren kasa sürücüyü ağır yaraladı. Bu arada kontrolden çıkan otobüs traktörün arkasından gelen Özgür B.'nin kullandığı 17 PK 412 plakalı sigara dağıtım kamyonetine çarparak yola devam ederken kontrolden çıkan otobüsü, Fatma Akçay adlı yolcunun frene basması olası faciayı önledi. Kazadan sonra Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırılmak istenen sürücü Ahmet Güner'in yolda hayatını kaybettiği bildirildi. 2 çocuk babası Güner, Kızıklı köyünde Cuma namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilirken genç sürücünün ölümü yakınları ve köy halkını yasa boğdu.

Ahmet Güner'in bir yıl önce göreve başladığını bildiren köy muhtarı Nusret Girgin, çok üzgün olduklarını belirterek çok değerli bir çalışanı kaybettiklerini bildirdi. Otobüs de 25 dolayında yolcunun bulunduğu açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber