Atamalarda Isparta sorunsuz ve en iyi 2. il

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2005 17:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı, Isparta İl Müdürlüğü'nü Anadolu Liseleri öğretmen atamalarında "en iyi değerlendirme yapan ve sorunsuz en iyi 2. il" olarak seçti.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Anadolu Liseleri'ne öğretmen atamalarıyla ilgili başvurular ve değerlendirmelerde, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü en iyi değerlendirme yapan ve sorunu en az 2. il oldu. Isparta'da Anadolu Liseleri'ne öğretmen olabilmek için 600 öğretmen başvuru yaptı. Başvurular kurul tarafından değerlendirilerek Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne gönderildi. 117 öğretmenin ismi Anadolu Liseleri'ne atanması için bakanlığa bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, yaptığı incelemede 117 öğretmenin 104'ünün şartlarının yeterli olduğunu belirterek kararnamelerini gönderdi.

Atamaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, öğretmenlerin dosyalarının ve listelerinin bakanlığa seri bir şekilde gönderildiğini, atama için verilen isimlerin dosyalarının incelemelerinin eksiksiz ve sağlıklı şekilde yapıldığını belirtti. Yetkililer, çoğu kez Isparta'nın evraklarında ve atamalarında sorun yaşanmadığını ve son atamalarda Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün her açıdan Türkiye genelinde sorunsuz ve en iyi 2. il durumunda olduğunu kaydederek teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber