19 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 19 Kasım 2012 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 10.45'te Şili Cumhurbaşkanı Sebastian Pinera'yı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak, saat 11.00'de Pinera ile baş başa görüşecek, saat 11.30'da heyetler arası görüşmelere katılacak, saat 12.30'da anlaşmaların imza törenine ve ortak basın toplantısına katılacak, saat 14.30'da Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'i kabul edecek, saat 15.30'da Lüksemburg Meclis Başkanı Laurent Mosar ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 16.30'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yeni seçilen Başkanlık Divanı üyelerini kabul edecek, saat 17.45'te AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 19.30'da konuk Cumhurbaşkanı Pinera onuruna akşam yemeği verecek

TBMM Gündemi

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 11.45'te Lüksemburg Meclis Başkanı Laurent Mosar ile bir araya gelecek

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçeleri ele alınacak. Saat 11.00

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 10.30'da İstanbul Hilton Otel'de gerçekleştirilecek VIII. Avrasya İslam Şurası'na katılacak, saat 14.00'de parti genel merkezinde gerçekleştirilecek MYK toplantısına başkanlık edecek, saat 18.00'de Şili Cumhurbaşkanı Sebastian Pinera ile Resmi Konut'ta bir araya gelecek

Başbakan Yardımcıları ve Bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Hilton Otel'de saat 10.30'da, Avrasya İslam Şurası'nın açılış törenine katılacak.

- Adalet Bakanı Sadullah Ergin, saat 09.30'da seçilen Yargıtay ve Danıştay üyelerinin Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulundaki mazbata törenine katılacak

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, saat 11.00'de Halk Bankası'nın halka arzını da içeren, özelleştirme konulu basın toplantısı yapacak

- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, saat 09.00'da 5. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'ne katılacak

Basın toplantısı, panel, eylem, görüşme, ziyaret

- ?Avrupa Antibiyotik Farkındalık Günü? dolayısıyla, saat 14.00'de Dedeman Otel'de toplantı gerçekleştirilecek

- Geleneksel UNUVEF Balosu, saat 19.30'da Hilton Otel'de yapılacak

- Kamu avukatları, saat 14.00'de Maliye Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak

- KESK üyeleri, saat 12.30'da konfederasyon genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek

- Dev-Lis üyeleri, saat 14.00'de Mamak Ege Lisesi önünde okul girişinde yapılan aramalarla ilgili basın açıklaması yapacak

- İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu ile Milletvekili Prof. Dr. Türkan Dağoğlu, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'da düzenlenecek Çocuk Hakları Konferansı'na katılacaklar.

Konyalı Şehide Veda

- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün (26) memleketi Konya'da düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek.

Spor

- Spor Toto Erkekler ve Kadınlar Türkiye Kupaları'nda sekizli final kuraları saat 10.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çekilecek.

- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali Yalçındağ'ın, www.fbyandex.com.tr işbirliğini ve detaylarını duyuracağı basın toplantısı, saat 11.00'de, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda yapılacak.

- Manchester United taraftarlarına özel ?Manchester United Bonus Card'ı, DenizBank'la yaptığı işbirliğiyle hayata geçirdi. Four Seasons Otel'de saat 12.30'da yapılacak tanıtıma, efsane kaleci Peter Schmeichel'ın da katılacak.

- Manchester United'in iş ortağı ve Galatasaray'ın ana sponsoru Türk Telekom, Manchester United'ın efsane kalecisi Peter Schmeichel ve Galatasaray'ın unutulmaz forvet oyuncusu Arif Erdem'i futbolseverlerle buluşturacak. (Saat 14.00 Cevahir Otel)

- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki beşinci maçında 22 Kasım Perşembe günü TSİ 22.05'de, Velodrome Stadı'nda, Olympique de Marseille ile yapacağı maçın hazırlıklarını saat 17.00'de basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Manchester United ile oynayacakları maç öncesi saat 17.30 Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.

- Galatasaray, Manchester United ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maçının son çalışmasını saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak.

- İngiliz devi Manchester United, Galatasaray ile oynayacağı maç için saat 20.00'de İstanbul'a gelecek.

- Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, saat 21.00'de Türk Telekom Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. İngiltere temsilcisi, basın toplantısının ardından son çalışmasını yapacak.

- Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta kapanış maçında Orduspor-Trabzonspor, karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00'de başlayacak.

- PTT 1 Lig'in 12. haftası Torku Konyaspor-Kayseri Erciyespor maçıyla tamamlanacak. Maç saat 20.00'de başlayacak.

- Beko Basketbol Ligi'nde 6. hafta mücadelesi, saat 18.30'da Türk Telekom-Anadolu Efes karşılaşmasıyla tamamlanacak


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şili Cumhurbaşkanı Sebastian Pınera'yı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak.

İki cumhurbaşkanı, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşmalar imzalayıp, ortak basın toplantısı düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca Şili Cumhurbaşkanı Pınera onuruna Köşk'te akşam yemeği verecek. (10.45-11.00-11.30-12.30-19.30)

Cumhurbaşkanı Gül, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'in güven mektubunu kabul edecek. Lüksemburg Temsilciler Meclisi Başkanı Laurent Mosar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyet ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki heyeti ayrı ayrı kabul edecek. (14.30-15.30-16.30-17.45)

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. Başbakan Erdoğan daha sonra Resmi Konut'ta Şili Cumhurbaşkanı Sebastian Pinera ile görüşecek. (14.00-18.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hilton Otel'de başlayan 8. Avrasya İslâm Şûrası'na katılacak. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in açılış konuşmasını yapacağı şuraya Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da katılacak. (09.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Yargıtay ve Danıştay'a seçilen üyelerin HSYK'daki mazbata törenine katılacak. (09.30)

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, ATO Congresium'da yapılacak 5. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'ne katılacak. (09.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıkta başta Halk Bankası'nın özelleştirilmesi olmak üzere özelleştirmelerle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Denizli'de, ziyaretlerde bulunacak, açılışlara katılacak. (09.30-14.00)

439 bin kişi hakkında Denetimli serbestlik kararı verildi

Adalet Bakanlığı'nın verilerine göre 2005 yılında yürürlüğe giren denetimli serbestlik kapsamında 439 bin 428 kişi hakkında karar verildi. Halen 150 bin 750 şüpheli, sanık ve hükümlünün denetim, takip ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Bakanlık, önümüzdeki 3 yılda 140 ceza infaz kurumunun inşaatını tamamlamayı hedefliyor. 2002 yılından bu yana ise Bayrampaşa ve Ulucanlar da dahil 210 ceza infaz kurumu kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şili Belediyeler Birliği Başkanı ve Vitacura Belediye Başkanı Raul Torrelba ile görüşecek. (10.30)

Üniversite eğitimi için Fransa'dan geldiği Eskişehir'de ?örgüt üyesi olmak suçlamasıyla tutuklandıktan sonra, itiraz üzerine tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Sevil Sevimli'nin davası Bursa'da görülecek. (13.00)

İsrail'in uluslararası sularda saldırdığı Mavi Marmara gemisinde bulunan 9 kişi Bursa Adliyesi'nde ifade verecek. (11.30)

İzmir'de, aralarında Muzaffer Köse, şarkıcı Haluk Levent ve organizatör Ahmet San'ın da bulunduğu, 15'i tutuklu 51 sanık hakkında açılan davanın görülmesine devam edilecek. (09.00)

AB dışişleri bakanları, Suriye ve Gazze gündemiyle Brüksel'de bir araya gelecek.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

İspanyol takımı Barcelona'yı, Spartak Moskova ile futbol karşılaşması için Moskova'ya takımın sponsoru Türkiye Hava Yolları (THY) getirdi. İspanya'dan THY'a ait uçakla direkt Moskova'ya gelen Barcelona'yı Vnukovo Havalimanı'nda THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş karşılayarak havalimanında takıma eşlik etti.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Galatasaray ile Manchester United arasında oynanacak müsabaka için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Sarı - kırmızılı ekip 15 dakikası basına açık olan antrenmanla da hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. (17.30-18.00)

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Galatasaray'a konuk olacak olan İngiliz ekibi Manchester United İstanbul'a gelecek. Teknik Direktör Sir Alex Ferguson da maçın oynanacağı Türk Telekom Arena'da basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (20.00-21.00)

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta son maçında Orduspor ? Trabzonspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

PTT 1. Lig'in 12. hafta son maçında Torku Konyaspor - Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek. (20.00)

Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom ile Anadolu Efes Ankara'da karşı karşıya elecek. (18.30)

Spor Toto Erkekler ve Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası Sekizli Final eşleşmelerinin kura çekimi İstanbul'da yapılacak. (10.30-11.00)

Bursaspor, ligin 13. haftasında karşılaşacağı Madical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde başlayacak. (11.00)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber