29 yaşındaki öğretmen, kalp krizi geçirip öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2005 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bandırma Verem Savaş Derneği, Hayır İşleri Derneği Başkanı İsmail Sert'in 29 yaşındaki öğretmen oğlunun, İstanbul'daki evinde okula gitmek için hazırlık yaparken ani kalp krizi geçirerek ölmesi Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde büyük üzüntüyle karşılandı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Evliya Çelebi İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olan ve henüz 3 aylık evli olan İsmail Hakkı Sert, önceki gün evden okula gitmek üzereyken kalp krizi geçirdi. Genç öğretmen geçirdiği kalp krizi sonucu evinde öldü. Ailesinin isteği üzerine cenazesi memleketine getirildi.Bugün Bandırma Haydarçavuş Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası genç öğretmen şehir mezarlığına defnedildi.

Henüz 29 yaşındayken kalp krizinden vefat eden genç öğretmenin eşi Ceyda ile 3 ay önce evlendiği ve 2 yıldır İstanbul'da öğretmenlik yaptığı da belirtildi. Cenaze törenine kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanısıra Balıkesir Milletvekilleri Turhan Çömez, Balıkesir Milletvekili KİT Komisyon üyesi Sedat Pekel, Kaymakam İsmail Gürsoy, Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan,Başkan vekili Nuri Taşçı,Edincik Belediye Başkanı Fevzi İpek, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ile çok sayıda siyasi parti ilçe başkanları ile daire ve mülki amir de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber