Batman'ın ilçelerinde de mobese sistemi kurulacak

Batman Valisi Yılmaz Arslan, şehir merkezinde uygulanacak mobese güvenlik kamerası uygulama sistemine paralel olarak ilçelerin de kamera sistemi ile donatılmasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aslan, proje ile ilgili çalışma başlatılması talimatını verdi.

Yılmaz Arslan, yaptığı açıklamada, projeyle ilgilenen yöneticilere talimat verdiğini ve Batman şehir merkezine kurulması planlanan mobese sisteminin 5 ilçeye daha kurulması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Yerleşim yerlerine kurulan kamera donanımının, güvenliğin en önemli unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Arslan, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için ilçelerde de dâhil olmak üzere fiziki ve teknolojik her türlü tedbirin alınacağını kaydetti.

Toplumun huzur ve güvenliği için yürütülen güvenlik hizmetlerinde başarılı olunması için teknolojik donanım kadar insan unsurunun da önemli olduğuna dikkat çeken Vali Arslan, emniyet mensuplarına görevlerinde daha çok başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.

Arslan, güvenlik görevlilerine sürekli halkın yanında olmalarını ve devletin şefkatini her bireye yakından hissettirmelerini isterken, güvenlik hizmetlerinin de hukuk çerçevesinde ve adaletten ödün vermeden yerine getirilmesini istedi.

Güvenliğin, vatandaşın güvenini kazanmakla başlayacağını ifade eden Batman Valisi, ilçelerde yaşayan vatandaşların güvenliğinin tam olarak sağlanması için teknolojik yatırımların da yapılarak her türlü araç, gereç ve teçhizatın sağlanacağını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber