Hayırsever işadamı: Okuyamadım, yaptırdığım okullardaki öğrencilerle okuyorum

Hayırsever işadamı Osman Ulubaş, "Ben okuyamadım. Ama bugün yaptırdığım okullardaki öğrencilerle okuyorum ve o mutluluğu yaşıyorum. Ölene kadarda hayır işlerine devam edeceğim." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Herkes İçin Spor Federasyonu'na bağlı Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü 'Kaplanlar Türk Sanat Musikisi Korosu, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi ile birlikte ?Öğretmenler Günü' nedeniyle konseri verdi.

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür sitesinde gerçekleştirilen konsere Kayseri Vali Yardımcısı Davut Haner, Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Elmalı, hayırsever işadamı Osman Ulubaş, Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmet Taymuş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, çok sayıda davetli ve öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Osman Ulubaş Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Danacı, okulun ilk öğrencileri ile iki ay önce eğitime başladığına dikkat çekerek, bundan sonra birçok sosyal sorumluluk projeleri ve faaliyetler ile okulu örnek ve model yapmak istediklerini belirtti.

Okul Aile Birliği Başkanı Sevim Sicimoğlu da öğretmenlere yönelik düzenlenen etkinlikte katkısı bulunan herkese teşekkür etti. Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Başkanı Rifat Postacı'da, artık sadece kar banyosu yaparak değil, kan ve organ bağışı, kışın yaban av hayatına yemleme, cezaevi, hastanede moral konserleri verdiklerini açıkladı.

Bugüne kadar birçok hayır işine imza atan ve 6 eserini eğitime kazandıran hayırsever işadamı Osman Ulubaş, yaptığı konuşmada, gençleri çalışkan olmaya davet etti. Ulubaş, "Ben okuyamadım. Ama bugün yaptırdığım okullardaki öğrencilerle okuyorum ve o mutluluğu yaşıyorum. Ölene kadarda hayır işlerine devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Herkes İçin Spor Federasyonu Kayseri il Temsilcisi Davut Güleç'in sunuculuğunu yaptığı gecede, işadamı Osman Ulubaş'a teşekkür plaketi verildi. Daha sonra Erciyes Kar Kaplanları Spor Kulübü Türk Sanat Müziği Korosu, Gesi Bağları, Erkilet Güzeli gibi Kayseri türkülerinin yanı sıra sevilen 20 şarkıyı seslendirdi. Şarkılara davetlilerin sık sık alkışla tempo tutarak ve söyleyerek eşlik etmeleri dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber