Göçük altında kalan işçinin cesedine ulaşıldı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akin köyünde bulunan taş ocağında göçük meydana geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 07:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre, Sandıklı'nın Akin köyünde bulunan özel bir şirkete ait taş ocağında akşam saatlerinde hafriyat alma işi sırasında göçük meydana geldi. Bu esnada ocaktan hafriyat alımı için bekleyen bir kamyon şoförü, aracıyla birlikte göçük altında kaldı. Olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, sivil savunma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler süratle kurtarma çalışmalarına başladı. Çalışmalara şirkete ait iş makineleri ile personel de katıldı.


Göçük altında kalan işçinin kurtarılması için çalışmalar devam ediyor

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akin köyünde bulunan taş ocağında meydana gelen göçüğün altında kalan şahsı kurtarma çalışmaları sürüyor.

Sandıklı ilçesine bağlı Akin köyünde,demiryollarında ray ve travers taşlarının altlarına döşenen balans taşı çıkarılan özel bir şirkete ait taş ocağında göçük meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre kamyonlara taş yüklenmesi esnasında meydana gelen olayda, yükleme için sırasını bekleyen kamyon sürücüsü Helim Küçük (45), aracıyla birlikte göçüğün altında kaldı. Küçük'ün kurtarılması için Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Sandıklı İlçe İtfaiyesi ekipleri çalışma başlattı. Helim Küçük'e henüz ulaşılamazken, kurtarma çalışmalarının gece boyunca süreceği bildirildi.

Öte yandan, olay anında iş makineleri ile kamyonlara yükleme yapan operatörlerin de son anda kaçarak göçük altında kalmaktan kurtuldukları öğrenildi.


Göçüğün altında kalan kamyon sürücüsünün cesedine ulaşıldı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, taş ocağında yükleme sırası beklerken meydana gelen göçüğün altında kalan kamyon sürücüsünün cesedine ulaşıldı.

İlçeye bağlı Akin köyü yakınlarındaki taş ocağı şantiyesinde, çalışma sırasında göçük meydana geldi.Araç içinde taş yükleme sırası bekleyen kamyon sürücüsü Helim Küçük, göçük altında kaldı.

Göçüğün ardından olay yerine sevk edilen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri ile inşaat firmasına ait 4 iş makinesinin 8 saatlik çalışması sonucu Küçük'ün cesedine ulaşıldı.

Sandıklı cumhuriyet savcısının olay yerine gelerek incelemesinin ardından, Küçük'ün cesedi, cenaze aracına konularak Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen Küçük'ün yakınları sinir krizi geçirirken cenazenin bir an önce kendilerine teslim edilmesi talebinde bulundu.

Dün akşam, ilçeye bağlı Akin köyü yakınlarında, demiryollarında ray ve travers taşlarının altlarına döşenen balas taşı üretimi yapan özel inşaat firmasına ait taş ocağı şantiyesinde, çalışma sırasında göçük meydana gelmiş bir kamyon sürücüsü göçüğün altında kalmıştı. Olay anında kamyona taş yükleyen iş makinesinin operatörü ise kaçarak kurtulmuştu.

Muhabir: Mustafa Güngör - Ali Kemal Akan

Yayıncı: Mürsel Çetin

A.A

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber