Posbıyık: Festivali birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştireceğiz

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 11. si düzenlenecek olan Hamsi Festivali'nin programı açıklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hamsi Festivali'ne çevre il ve ilçelerdeki vatandaşları da davet ettiğini söyledi.

Halil Posbıyık, festivalin gerçekleştirileceği amfi tiyatroda düzenlediği basın toplantısında ?11. Hamsi Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin bütün bölgelerinden mesaj ve telefonlar alıyoruz. Kalabalık bir topluluğun festivalimize katılımını bekliyoruz. CHP, AKP ve MHP'den çok sayıda milletvekilimizin de festival etkinliklerimize katılacağı belirtiliyor. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel ve yönetim kurulu üyeleri de festival mutluluğumuza ortak olacak." dedi.

Posbıyık, "Zonguldak Valisi Sayın Erol Ayyıldız, Zonguldak Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Ercan Candan, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Sayın Yalçın Enç başta olmak üzere tüm bölge halkıyla birlik ve bütünlük içinde olacağız. Öğretmenlerimiz için festival alanında özel yerler ve mangallar hazırlattık. Belediye personeli her konuda öğretmenlerimize hizmet verecekler. Ayrıca ve özellikle de tüm eğitim sendikalarını da öğretmenlerimizle birlikte olmaya davet ediyoruz. 25 Kasım Pazar günü gerçekleştireceğimiz Hamsi Festivali için bir gün öncesinde, cumartesi günü saat 11.00'de amfi tiyatro yanına kurulacak tezgahlarda toplanacağız. Bu buluşmada ben de dahil olmak üzere tüm belediye meclis üyelerimiz, kadınlarımız, erkeklerimiz ve gençlerimizle, gönülden bizimle birlikte olmak isteyen vatandaşlarımızla bir araya gelerek hamsileri ayıklayacağız. Hamsi ayıklama çalışmasına destek vermek üzere özellikle de kentimizde yaşayan bayanlarımızı destek vermeye davet ediyor, tüm Karadeniz Ereğlililere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber