Kavgaya karışınca yakayı ele verdiler

Bolu'da bıçaklı kavgaya karıştığı için gözaltına alınan zanlıların 7 ayrı hırsızlık olayını da gerçekleştirdikleri belirlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 18:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis imdat hattını arayan bir şahıs, Gölyüzü Mahallesi Tahvili Mehmet Paşa Caddesi üzerinde ?Kasten Yaralama' olayının meydana geldiğini bildirdi. İhbarı değerlendiren polis, kısa sürede olay yerine intikal etti. Başlatılan soruşturmada C.Y ve Y.Y. isimli şahısların bıçak ile M.Y isimli şahsın ise darp edilmek suretiyle vücutlarının değişik yerlerinden yaralandıklarını tespit edildi.

Yaralı şahısların vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda yaralama olayını gerçekleştiren M.G., İ.Ö. ve H.Ç. isimli şahıslar, kullandıkları araçla birlikte kaçmaya çalışırken yakalandı. Cumhuriyet Savcısı'nın bilgisi ve talimatları doğrultusunda şahısların aracında suç aletinin bulunmasına yönelik yapılan aramalarda 1 adet pala diye tabir edilen sallama bıçak, 1 adet çift kırma tüfek, 1 adet bakır kazan, 1 adet bakır tepsi, 1 adet kefeli el terazisi, 1 adet oto cam suyu kutusu, 1 adet oto teyp çerçevesi, 50 metre uzunluğunda ara kablosu ve değişik ebatlarda bir miktar kablo, 1 adet oto teybi, 2 adet hoparlör ele geçirildi. Araçta bulunan eşyalar, değişik adreslerde, farklı zamanlarda meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayında çalınan malzemelerle benzerlik göstermesi üzerine, bıçakla yaralama olayının şüphelileri üzerinden yapılan incelemelerde şahıslardan M.G isimli zanlının 7 farklı hırsızlık olayına karıştığı belirlendi.

Şüpheli M.G.'nin gerçekleştirmiş olduğu ve çalmış olduğu malzemelerin Çıkınlar Mahallesi'nde bir adreste bulunduğunu tespit eden ekipler, eşyaların sahiplerine teslim etti.

Göz altına alınan şüpheliler M.G. ve İ.Ö., emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. M.G., çıkarıldığı mahkemece 'Kasten Yaralama ve Hırsızlık' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber