Özel halk otobüsü minibüse çarptı!

Kadıköy'de durağa yanaşmaya çalışan minibüse, arkadan gelen özel halk otobüsünün çarpması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza sırasında otobüste bulunan genç bir kız, olayın şokuyla gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, sabah saatlerinde D-100 karayolu Ankara istikametinde bulunan Çeşme durağında meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Aydın yönetimindeki 34 M 5652 plakalı Gebze-Harem hattında çalışan minibüse, durağa yanaşmaya çalıştığı sırada arkasından gelen İrfan Aysan'ın kullandığı 34 DK 1255 plakalı özel halk otobüsü duramayarak arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ilerleyen minibüs, durakta bekleyen bir kadına çarptı. Kazada her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Durakta beklerken minibüsün çarptığı ismi öğrenilemeyen kadın yoldan geçmekte olan bir belediye ambulansıyla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer 5 yaralı ise bir süre olay yerinde ambulans bekledi. Diğer yaralılar da olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sırasında özel halk otobüsünde bulunan genç bir kız, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Gözyaşlarını tutamayan genç kızı, yanında bulunan arkadaşı sakinleştirmeye çalıştı. Uzun süre gözyaşı döken genç kız, yanındaki arkadaşı tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.Minibüs şoförü Ahmet Aydın, kazanın nasıl olduğunu anlayamadığını belirterek, ?Durağa yanaşmaya çalıştığım sırada bir anda otobüs arkadan çarptı. Ne olduğunu anlayamadım. Ne fren ne de başka bir şey duymadım. Yağmurdan kaydı sanırım ama bu kadar da sürat nasıl oluyor anlayamadım. Aracımda 4-5 yolcu vardı. Biri hafif yaralandı? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber