Belediye Başkanı Yılmaz'dan, Bolulu dizi oyuncusuna ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ünlü sinema oyuncusu Remzi Evreni evinde ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan' Yer Gök Aşk' adlı dizide, ?Remzi Baba karakteriyle rol alan ünlü oyuncu Remzi Evren, ?Bolu'nun yıllardır ihtiyacı olan şey cesaret dolu ve çok çalışkan bir belediye başkanıydı ve sonunda Bolu böyle bir başkana kavuştu.? dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'da doğup büyüyen ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Son Tercih, Affedilmeyen, Ümit Milli, Avcı, Çarli ve Yer Gök Aşk gibi gerek sinema filmi gerekse televizyon dizilerinde rol alan Remzi Evren'i, Dağkent Mahallesi'nde yaşadığı evinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, Remzi Evren'in Bolu'dan çıkmış ve çok önemli projelerde yer almış birisi olduğunu belirtti. Yılmaz, ?Bolu'dan sizin gibi büyük projelerde yer almış, oyunculukta Türkiye'de önemli yerlere gelmiş birisinin çıkması hem Bolu hem de Bolulular için gurur verici bir durumdur. Biz uzun zamandır Bolu'nun yaşanabilir kentler arasında en iyi noktalara gelmesi için büyük çalışmalara imza attık. Bolu'nun altını üstüne getirdik ve bunu yaparken de vatandaşlarımıza belki de çok büyük rahatsızlıklar verdik. Fakat Allah'a şükür bu çalışmaların birçoğu bitti ve Bolu'nun çehresi her geçen gün biraz daha değişiyor. Şu anda devam eden diğer projelerimiz de bittikten sonra Bolu artık çok güzel ve yaşanabilir bir kent olacak. Bütün bunları bitirdikten sonra artık çalışmalarımızın çoğu sosyal ve kültürel alanlarda olacak. Bu noktada sizin gibi Bolu'dan çıkmış değerlerimiz ön plana çıkacak. Bolu'da kültürel anlamda ne yapmak isterseniz biz sizin her zaman yanınızdayız ve sonuna kadar bütün desteğimizi de veririz.? şeklinde konuştu.

BAŞKAN YILMAZ DİZİ ÇEKENLERİ BOLU'YA DAVET ETTİ

Başkan Yılmaz ziyaretteki sohbet esnasında, Remzi Evren'den dizilerinin bir kısmını da Bolu'da çekmesini de isteyerek ?Sizin dizilerinizin bir bölümünü de Bolu'da çekmenizi istiyorum. Hatta sizin aracılığınızla diğer yapımcı ve yönetmen arkadaşlarımıza da bu daveti yapıyorum. Gelin dizilerinizin bir kısmını Bolu'da çekin. Ben bu konuda ihtiyacınız olacak her şeyi size sağlama sözü veriyorum.? dedi.

Remzi Evren ise ?Bolu'da bir tiyatro kulübü kurmak hem Bolu için hem de ilimizden daha nice sanatçılar adına çok önemli. Böyle bir projeyi hayata geçirmemiz lazım ve bu noktada bende elimden gelen desteği vermeye hazırım. Benim çocukluğum Bolu'da geçti ve Bolu uzun zamandır hiç gelişmeyen, olduğu gibi duran küçücük bir kentti. Ama şimdi bakıyorsunuz tamamen değişmiş bir Bolu var ortada. En önemlisi Bolu'nun uzun zamandan beri cesaret dolu ve çalışkan bir Belediye Başkanı'na ihtiyacı vardı ve bu başkanını sonunda buldu. Ben size şu ana kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum ve Bolu'nun daha da gelişmesi ve büyümesi adına bugünden sonra yapacağınız bütün çalışmalarınızda başarılar diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber