Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'ndan öğretmenlere karanfilli kutlama

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla merkezdeki tüm okul ve öğretmenlere karanfil yollayarak öğretmenlerin anlamlı gününü tebrik etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uğurlu İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Gümrükçüoğlu, öğretmen ve öğrencilerle birlikte oldu. Gümrükçüoğlu, daha sonra Okul Müdürü Murat Çebi ve öğretmenlerle sohbet etti. Okul Müdürü Çebi, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan okul bahçesinin istinat duvarının yapılması için yardım talep etti. İstinat duvarını yapma sözü veren Gümrükçüoğlu, bir öğretmenin okulunu bahçesine çocuk parkı yapılması isteğine de olumlu cevap verdi.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunun altını çizen Gümrükçüoğlu, ?Öğretmenlik mesleği fedakârlık isteyen bir meslektir. Öğretmenlik, belki maddi tarafı ile değil ama manevi yönüyle en büyük tatminin yaşandığı, yaşanması gereken kutsal bir misyondur. Öğretmenlik o kadar kutsal bir meslek ki hem ilmi, fenni, bilim öğretiyor. Aynı zamanda da insanlara erdemli ve dürüst olmalarını öğretiyor. Sizlerin gözümüzde ve gönlümüzde hakikatten çok farklı bir yeriniz var. Ben halen yaşayan öğretmenlerimi ziyaret eder, ellerinden öpüp dualarını alırım.? dedi.

Sınıfları gezerek öğrencilerle de görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, onlardan milletine ve vatanına faydalı birer birey olarak yetişmelerini istediklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber