Valilikten, Orduspor otobüsüne karşılama yasağı

Orduspor'a atılan taşın yankıları sürerken bir haber de Ordu Valiliği'nden geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maç öncesi takımı taşıyan otobüsün şehir merkezi PTT çevresinde taraftarlar tarafından durdurularak sevgi gösterisinde bulunulması ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen coşkulu karşılama, çevre esnaf ve vatandaşların aşırı gürültü şikayeti üzerine iptal ediliyor.

Ordu Valiliği Orduspor Kulübüne gönderdiği yazıda vatandaşların şikayetleri göz önüne alınarak mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti. Orduspor Kulübü'nün de internet sitesinden duyurduğu yazıda taraftarların konu ile ilgili gerekli hassasiyeti göstermesini bekledikleri açıklaması yapıldı. Taraftarlar ise yapılan coşkulu karşılama ile amaçlarının takımı motive etmek olduğunu söylediler.

Orduspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Gürsoy ise yaptığı açıklamada, ?Birkaç isimsiz imza ile gerçekleşen böyle bir uygulamayı yanlış buluyoruz. O zaman düğün salonları da kapatılsın. On beş günde bir stada girerken taraftarla tek vücut olarak takımın stada coşku içerisinde karşılanması kimleri rahatsız ediyor, anlam veremiyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber