Emniyet'ten Öğretmenler Günü sürprizi

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İnkilap İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 20:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okula sürpriz ziyarette bulunan Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ufuk Kestek ve personelleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Huzeyfe Fındık ve okul öğretmenleri ziyaret edildi. Ziyarette Emniyet personelleri tarafından yanlarında getirmiş oldukları ikramlar okul öğretmenlerine sunuldu.

Okul Müdürü Huzeyfe Fındık, "Bugün en güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yaşıyoruz. Emniyet Müdür Yardımcımız, komiser yardımcımız ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerimiz tarafından okulumuza tatlı bir sürpriz gerçekleşti. Kendilerine bu anlamlı ziyaretlerinden ve eğitim öğretime göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı tüm eğitimci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Kozan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu, "24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Bugün de Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerimiz ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla İnkilap İlköğretim Okulu öğretmenleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Polis halk ilişkilerinin güçlenmesi, toplumsal dayanışma ve bilincin geliştirilmesi açısından öğretmenlerimize ve bizlere büyük görevler düşüyor. Bu konuda her zaman her türlü desteği vermeye hazırız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından emniyet personelleri tarafından getirilen ikramlar okul öğretmenlerine sunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber