Kozluk'ta 3 kişinin öldürüldüğü şantiye saldırısı

Kozluk ilçesinde, özel bir petrol arama şirketinin şantiyesine teröristlerce yapıldığı belirtilen saldırıda hayatını kaybeden 3 kişiden Şerif Çoğlan'ın babası ve kardeşi, faillerin bulunmasını istedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 00:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saldırıda hayatını kaybeden Şerif Çoğlan'ın babası Bedri ve kardeşi Süleyman Çoğlan, Valilik bahçesinde konuyla ilgili basın açıklaması yapmak istedi.

Polisin izin vermemesi üzerine Valilik bahçesi dışında açıklama yapan Süleyman Çoğlan, kardeşinin yaşamını yitirdiği olayın üzerinden bir yıl geçtiğini belirterek, katillerin hala bulunup, adalete teslim edilmediğini belirtti.

Mağdur aileleri olarak acılarının ilk günkü gibi taze olduğunu ifade eden Çoğlan, "Bu olayda herkesçe malum olan bu kirli ve vahşi failler adalet önüne çıkarılmadıkça cenazeleri defnetmeye ne gücümüz ne de niyetimiz olabilir. Aileler olarak Valimizden ve yetkililerden isteğimiz faillerin bulunup kanun önüne çıkarılıp cezalandırılmasıdır" dedi.

84 yaşındaki baba Bedri Çoğlan da Kürtçe yaptığı konuşmada, oğlunun katillerinin bulunmasını istedi.

Kozluk'ta 23 Kasım 2011 tarihinde, terör örgütü Pkk mensuplarınca düzenlendiği belirtilen saldırıda, firmanın özel güvenlik görevlisi Mücahit İçli

(28) ve Nimet Dalkılıç (30) ile işçi Şerif Çoğlan (36) hayatını kaybetmiş, Emrah İçli ise yaralanmıştı.

Muhabir: Yılmaz Ekinci / İbrahim Yakut

Yayıncı: Behçet Güngör

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber