Orduspor'u taşlayanlar tespit edildi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yapılan Orduspor-Trabzonspor karşılaşmasının ardından Orduspor otobüsüne yapılan taşlı saldırıya karışan 23 kişi tespit edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimlikleri tespit edilen 23 kişiden 10'u yaşları 18'den küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakılırken, yaşları büyük olan toplam 13 şahıs ise ilgili olarak hazırlanan tahkikat evrakı pazartesi günü Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ikmalen gönderilecek.

Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Orduspor takım otobüsüne yapılan taşlı saldırıya karışan 23 kişinin tespit edildiği belirtildi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

?Orduspor-Trabzonspor futbol müsabakası sonrası saat 22.45 sıralarında ilimiz Şirinevler Mahallesi, Atatürk Bulvarı 659 sokak girişinde, Orduspor futbolcu kafilesini taşıyan 34 XX 7294 plaka sayılı aracın taşlanması neticesi meydana gelen, kasten yaralama ve mala zarar verme olayına istinaden yapılan çalışmalar sonucu; 3 şahsın müşteki sıfatıyla, 14 şahsın bilgi sahibi sıfatıyla ifadeleri alınmıştır. Olayın şüphelisi olarak 23 şahıs tespit edilmiş, tespit edilen bu şahıslardan 10 şahsın yaşlarının küçük oldukları anlaşılmış, yaşı küçük şahıslar Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda mevcutlu olarak hazır edilmişler, savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılmışlardır. Yaşları büyük olan toplam 13 şahıs ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı 26.11.2012 tarihinde Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ikmalen gönderilecektir. Şüpheli olarak tespit edilen toplam 23 şahsa, 6222 sayılı kanuna istinaden gerekli işlemler yapılarak, şahıslara tebliğ edilmiştir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber