Cami cemaatini abdest alırken dolandıran zanlılar yakalandı

Gaziantep'te cami şadırvanında abdest alan vatandaşların ceketinin üstüne kendi ceketlerini asarak dolandırıcılık yapan iki kişi yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te cami şadırvanında abdest alan vatandaşların ceketinin üstüne kendi ceketlerini asarak dolandırıcılık yapan iki kişi yakalandı. Zanlıların, cemaati takip etmek için üst üste abdest aldığı öğrenildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, "muslukçuluk" tabir edilen yöntemle dolandırılık yaptığı iddia edilen B.İ. ve M.Ç.'yi takibe aldı. Daha önce Hacı Veli Camisi'nden bir vatandaşın 700 lirasını çaldığı öne sürülen zanlılar, Zeytinli Mahallesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Camisi'nin şadırvanına girerken görüldü. Zanlılardan M.Ç.'nin iki defa abdest aldığı ve yavaş hareketlerle vatandaşları gözetlediği tespit edildi. İki zanlı da şadırvanda yakalanarak gözaltına alındı. Aynı suçtan sabıkaları bulunduğu belirtilen zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber