Öğretmenler Akçay Belediyesi'nin yemeğinde biraraya geldi

24 Kasım Öğretmenler Günü, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde de kutlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu,beldede görev yapan öğretmenleri belediye sosyal tesislerindeki yemekli toplantıda biraraya getirdi. Yemeğe Nihat Tansoy İlköğretim Okulu Müdürü Turhan Gürgan, Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü Nahit Deniz, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Erdoğan Arslantaş, Saniye Karagözoğlu Anaokulu Müdürü Orhan Yıldırım, Doğa Kolaji Müdürü İhsan Menekşe, beldede görevli öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Başkan İnceoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, ?Öğretmenliğin çok yüce, kutsal ve ayrıcalıklı bir meslek olduğunun bilincindeyiz. Eğitimin ulusumuzu yücelten bir faktör olduğunun bilincinde olan siz öğretmenlerimizin, büyük özverilerde bulunarak Başöğretmen Atatürk'ün direktifleri doğrultusunda görevlerinizi sürdürmeye çalıştığınızı biliyoruz. Ulusça çağdaş uygarlık düzeyini yakalamamız, ancak siz değerli öğretmenlerimizin üstün gayret ve çabaları sayesinde mümkün olabilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle önünüzde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun.? dedi.

Daha sonra Nihat Tansoy İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Ali Şahintürk, İnceoğlu'na eğitime yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca emekli olan öğretmenler Deniz Çınar ve Mehmet Emin Karabulut'a da hizmetleri anısına teşekkür plaketi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber